Syurga Membeli Belah Anda...Termurah Di Pasaran
"Share With Me Because I Care"

Status Miela77 Online Shoppe

Assalamualaikum & Salam 1Malaysia..

Terima kasih kerana menyokong Miela77 Online Shoppe (MOS). Selain di blogshop ni, sudi2 jengah page fb Miela77 Online Shoppe or FB Miela Muhamad Riza.

Para pelanggan sila rujuk Corat Coret MOS disebelah kanan panel sebelum membuat pesanan.

Program Droshipper dibuka semula.

MOS telah mencipta Group FB Khas utk semua Dropshipper MOS bg memudahkan kita berurusan dan mengenal pasti produk terkini. MOS akan invite semua dropshipper aktif ke dalam group tersebut.

Kepada pelanggan, sila cek status stok semasa memesan ( Kini MOS ada 3 jenis stok. Ready Stock/On Demand Stock & Preorder Stock).

Ready Stock - Sedia ada ditangan, On Demand Stock - Once dpt order br saya amik stock dkt supplier, Preorder Stock - Stock akan sampai ikut tarikh tertentu.

Sila alert 3 jenis stok ni ye sebelum memesan.

Digalakkan mengisi borang pesanan yang terdapat dibahagian bawah skrin.

Kesihatan kurang baik akhir2 ini (Disebabkan SLE yg kerap menyerang). Penghantaran mungkin mengalami kelewatan sedikit. Harap bersabar ye.

Updated 07.10.2014


Miela77 Online Shoppe - 1st Month Anniversary GiveAway

>> Tuesday, November 10, 2009

****Update***
Perhatian kepada semua peserta Miela77 Online Shoppe - 1st Month Anniversary Giveaway yang sedang menanti keputusan siapa yang layak memenangi hadiah yang ditawarkan. Keputusan akan diumumkan esok pagi kerana semalam my berukband tidak sihat dan daku lak MC. Kalau x leh prepare kat opis, balik umah suh anak2ku cabut undi n pagi nie daku leh umumkan pemenang nya... namun ia hanyalah angan-angan belaka.. realitinya..daku terpaksa menunda keputusan &^%% tunda lagi..^%^% sehingga esok pagi ye. Maaf sesangat..tapi jangan risau, semua peserta layak mendapat Cash Voucher sebanyak RM5 dan boleh membeli belah di Miela77 Online Shoppe mulai sekarang. Malah ada yang telah pun menggunakannya. Anda bila lagi..hehehehe... Voucher sah sehingga 31hb Disember 2009. Sempat nak belek2 mana yang patut.*******

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.



Dengan ini Miela77 Online Shoppe telah bermurah hati utk membuat GiveAway kepada semua pengunjung Miela77 Online Shoppe bersempena dengan genapnya usia blogshopku ini SEBULAN..



Oleh itu, 3 pemenang bertuah akan dipilih secara rawak oleh 3 permata hatiku (Amirah, Badrul dan Baby Qis) pada malam 16hb November ini dan akan terus diumumkan sebelum jam 12.00 tgh malam.



Jadi kepada sesiapa yang berminat untuk mendapat hadiah-hadiah hebat seperti dibawah, bolehlah berbuat demikian.



Meh kita tengok apa menanti para pengunjung blog sekalian.



Produk Wajib - UK Magic Bio-Tech Herbal Antivirus Formula 5ml Bernilai RM20



Washing Bag bernilai RM6.50
Wet Beg Bernilai RM15

Dan Cash Voucher RM5 menanti semua pengunjung yang menyertai Giveaway ini (tidak sah untuk pembelian sock, legging dan pekasam ye)

Apa syarat2 nya?
Amat mudah:-



1. Syarat wajib nieh..mesti follow Miela77 dan Miela77 Online Shoppe. (1 penyertaan)



2. Copy html code Miela77 Online Shoppe di side bar kanan atas dan tepek kat sidebar uols. (1 penyertaan)



3. Buat entri tentang Giveaway nie dan ajak ramai2 join dua kaki. (1 penyertaan) (entri yang paling kreatif akan dapat hadiah misteri)



4. Kalau rajin, email pada 10 rakan2 lain ttg Miela77 Online Shoppe (tak kisahlah nak promote blog ke, product yang ada ke, promosi terkini ke) dan sk pada Miela.77@gmail.com (2 penyertaan)



5. Tinggalkan di ruangan komen (Nama, Blog link, Email) bagi mengesahkan penyertaan anda.



So easy peasy.. apa tunggu lagi meh la join.. Bermula hari nie sampai jam 8.00mlm 16hb November 2009.




23 comments:

Sherry November 10, 2009 at 9:33 PM  

follow dua blogs, blogged
http://contestgeek.blogspot.com/2009/11/miela77-1-month-anniversary-giveaway.html

banner side bar

sherrygo at hotmail dot com

Miela77 November 10, 2009 at 9:45 PM  

Sherry..thanks for participating in my giveaway. Total 3 penyertaan eh..

Atiqah November 11, 2009 at 1:32 AM  

wah nk join kak Iela..dh lme dh follow dua dua blog..nnt tiqah wat entry semua..tgh kalut ngn exam lg nih..

zai kulim November 11, 2009 at 2:08 AM  

nak join gak..

Reen November 11, 2009 at 6:39 PM  

reen nk join

nama : ummiemirahaziq @ reen
link : http://anakku-een.blogspot.com/2009/11/miela77-online-shoppe-1st-month.html
email : ummie.reen3@gmail.com

Ibu Kimie & Balqis November 11, 2009 at 8:44 PM  

Kak Iela..saya dah joint yer

nama Hanim Abdullah
Emeil : asmikimie@yahoo.com

taufidris November 11, 2009 at 10:11 PM  

nama:taufid idris
email:taufidris@yahoo.com
ok sila check




http://taufidris.blogspot.com/2009/11/miela77-online-shoppe-1st-month.html

ogy November 11, 2009 at 10:46 PM  

Kak Iela..ogy dah joint yer

nama fauziah kamarudin(ogy)
Emeil : fauziahkamarudin@ymail.com

http://ogy2112.blogspot.com/2009/11/miela77-online-shoppe-1st-month.html

syakila November 11, 2009 at 11:09 PM  

kila plak nak join sama..

nama:nursyakila zainun(syakila)
email:noeill_11@yahoo.com.my



http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2009/11/miela77-online-shoppe-1st-month.html

inasepi November 11, 2009 at 11:21 PM  

nak..join..nak ..join..

nama:nurazlina shafie
email:izailin@yahoo.com

http://inasepi.blogspot.com/2009/11/miela77-online-shoppe-1st-month.html

inahasan November 11, 2009 at 11:28 PM  

ok nak gak turut serta meriahkan giveway nie..

nama:haslina hasan
email;inahasan@ymail.com
;http://inahasan.blogspot.com/2009/11/miela77-online-shoppe-1st-month.html

Miela77 November 12, 2009 at 4:00 AM  

Atiqah..tq yang. wlu bz ttp singgah n support..so far 1 penyertaan tuk folower eh..upate b4 16th tau for more chances..

Zai Kulim..ur email 2 penyertaan..already folo 1 penyertaan so 3 nyer..update nnt..

Reen..hmm .. entry 1 penyertaan, banner 1 penyertaan dan folo 1 penyertaan..3 da confirm 2 to go..

Ibu Kimie..email 2 penyertaan, folo kat blogshop x de lagi yang..entry n banner pun blum..so 2 je dulu..3 to go..hehehehe

Taufidris..wa kli nie x sempat jadi 1st eh..email 2 penyertaan, entri 1, banner 1 n folo 1..so complete 5...bagus3x..moga2 anak2ku pilih nie..hehehehe

ogy..tq for joining..3 penyertaan ye..jadikan 5..

syakila..orait..3 penyertaan da confirm.. update eh..

inasepi..salam..iela x nampak my bloglist la..update balik eh..2 confirm..

inahasan..wah..rajin join contest eh..3 penyertaan da confirm eh..jadikan 5 cepat..

Terima kasih kerana sudi join my giveaway..pada yg lain..moh cepat. Semua layak tuk voucher tu eh..leh claim da.. x yah tunggu giveaway tamat..

Em's Family November 12, 2009 at 5:24 AM  

salam

ok, saya join cotnest..

ape ape pun tahniah menang MSK giveaway

http://jomjoincontest.blogspot.com/2009/11/miela77-online-shoppe-1st-month.html

Miela77 November 12, 2009 at 4:27 PM  

Em's Family..makacih. Rezeki anak2. Confirm 3 penyertaan ye. Make it 5 dgn email laks..

Pada yang lain..meh cepat.

asmieyra November 12, 2009 at 5:25 PM  

salam,,nak join lagik sis...http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/11/miella77-onlineshoppe-1st-month.html

mr and mrs azman November 12, 2009 at 8:32 PM  

salam,
Noraini
http://mrandmrsazman.blogspot.com/2009/11/jom-join-giveaway.html
email add:
anne_luvly1984@yahoo.com/antashamirza@gmail.com

sweetcraft store November 12, 2009 at 11:47 PM  

mariam bt ibrahim
http://sweetcraftstore.blogspot.com/2009/11/miela77-online-shoppe-1st-month.html
email: sweetcraft@ymail.com

zai kulim November 13, 2009 at 6:52 AM  

zai dah buat entry jom ushar..semuanyer 5 peryertaan dah kan??


http://zaikulim.blogspot.com/2009/11/miela77-online-shoppe-1st-month.html

IeYzA November 13, 2009 at 6:56 AM  

ok kak miela...
sumer dah dibuat
plz check k

nama : izza bt hassan
link : http://ieyza83.blogspot.com/2009/11/miela77-online-shoppe-1st-month.html
email : ieyza83@yahoo.com

thanx kak miela coz anjurkan giveaway nie...

10 November 13, 2009 at 6:54 PM  

salam kak iela...
n3 dah siap... check la mana yang patut...

nama : aten
blog link : http://aten10.blogspot.com/2009/11/miela77-online-shoppe-1st-month.html
email : anina_lissa1184@yahoo.com.sg

idah November 13, 2009 at 8:19 PM  

salam akak.
idah pun nak join

ni link
http://edahjue.blogspot.com/2009/11/miela77-online-shoppe-1st-month.html

check yer.

email : edah_jue@yahoo.com

tq

Atiqah November 14, 2009 at 4:46 AM  

ok kak Iela..dh wat entry, dh email, dh ltk banner, dh jd follower..pe lg ek? rsenye dh wat semua kot

Nama: Atiqah
entry: http://atiqah-naa.blogspot.com/2009/11/miela77-online-shoppe-1st-month.html

email: sstr_izah@yahoo.com

mama_umar November 15, 2009 at 7:54 PM  

lalalalalalalaa...ahkak...ni blog saye ye,dok pomot giveaway akak sambil mengharap,ekeke

http://superzetymarlia.blogspot.com/2009/11/miela77-online-shoppe-1st-month.html

Borang Pesanan

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Followers

Updated by SyamilaDesign! 2010

Back to TOP