Syurga Membeli Belah Anda...Termurah Di Pasaran
"Share With Me Because I Care"

Status Miela77 Online Shoppe

Assalamualaikum & Salam 1Malaysia..

Terima kasih kerana menyokong Miela77 Online Shoppe (MOS). Selain di blogshop ni, sudi2 jengah page fb Miela77 Online Shoppe or FB Miela Muhamad Riza.

Para pelanggan sila rujuk Corat Coret MOS disebelah kanan panel sebelum membuat pesanan.

Program Droshipper dibuka semula.

MOS telah mencipta Group FB Khas utk semua Dropshipper MOS bg memudahkan kita berurusan dan mengenal pasti produk terkini. MOS akan invite semua dropshipper aktif ke dalam group tersebut.

Kepada pelanggan, sila cek status stok semasa memesan ( Kini MOS ada 3 jenis stok. Ready Stock/On Demand Stock & Preorder Stock).

Ready Stock - Sedia ada ditangan, On Demand Stock - Once dpt order br saya amik stock dkt supplier, Preorder Stock - Stock akan sampai ikut tarikh tertentu.

Sila alert 3 jenis stok ni ye sebelum memesan.

Digalakkan mengisi borang pesanan yang terdapat dibahagian bawah skrin.

Kesihatan kurang baik akhir2 ini (Disebabkan SLE yg kerap menyerang). Penghantaran mungkin mengalami kelewatan sedikit. Harap bersabar ye.

Updated 07.10.2014


Dan Pemenang Miela77 Online Shoppe - 1st Month Anniversary Giveaway adalah......

>> Tuesday, November 17, 2009

Akhirnya daku berjaya juga melaksanakan cabutan yang dibuat oleh 3 permata hatiku. Maaf daku try nak videokan namun x berjaya. Memang daku lomah skit bab nie..tapi percayalah daku pastikan hanya cabutan pertama je yang diterima. Dan Pemenang Miela77 Online Shoppe - 1st Month Anniversary Giveaway adalah......

Hadiah Utama - UK Magic Bio-Tech Herbal Antivirus Formula 5ml

Zai Kulim


Hadiah Kedua- Washing Bag


Asmieyra


Hadiah Ketiga- Wet Bag

Ibu Kimie

Tahniah kepada semua pemenang.. dan daku ada war2kan kan pemenang entri paling kreatif akan meraih hadiah misteri...apa hadiahnya???

Daku bermurah hati nak bg UK Magic Bio-Tech Herbal 5ml nie pada dua orang peserta yang memang kreatif malangnya daku x reti camne nak copy n paste entry mereka tuk uols review... namun daku tinggalkan link nya disini ye..

http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/11/miella77-onlineshoppe-1st-month.html


dan

http://atiqah-naa.blogspot.com/2009/11/miela77-online-shoppe-1st-month.html

Tahniah kepada semua pemenang..sila berikan maklumat lengkap seperti nama, nombor telefon, alamat untuk tujuan penghantaran hadiah dan pastikan uols wat entri ye... pada yang tak berjaya jangan risau.. semua peserta dapat hadiah.. Uols leh claim cash voucher tu dengan mana-mana produk di blog Miela77 Online Shoppe dan valid sehingga 31 Disember 2009 ye.. Moga uols berpuas hati dengan hadiah yang diterima..Ampun dan maaf daku pohon diatas kelewatan cabutan dan pengumuman.. kita hanya merancang... Allah S.W.T yang menentukan...

11 comments:

Atiqah November 17, 2009 at 9:00 AM  

Alhamdulillah de rezeki menang lg contest kak Iela ni..thanks kak Iela..

sweetcraft store November 17, 2009 at 9:39 AM  

huhu..x menang..tp kalo nk claim duit tu dgn ikan pekasam blh x?
tringin plak nk rs.

Miela77 November 17, 2009 at 5:08 PM  

Atiqah..Tahniah..ur entry memang superb...tq

sweetcraft store....not valid for pekasam, leging n sock ... other product leh..ehehehe..sbb yg tu costing skit..sorry...unles beli lebih dr 5 blh la consider..hehehehe

zai kulim November 17, 2009 at 7:12 PM  

yahoo..menang emmm leh dah shopping nie..

Miela77 November 17, 2009 at 8:38 PM  

zai kulim...meh shopping bebanyak.. tahniah

zai kulim November 17, 2009 at 8:55 PM  

ok zai dah email..

zai kulim November 17, 2009 at 8:56 PM  

jgn pos lagi..sbb zai nak shopping dulu

Ibu Kimie & Balqis November 17, 2009 at 11:54 PM  

yahooo..dah menang..tak sangka leh menang...hehehhe. thanks kak eila...

Sherry November 18, 2009 at 4:31 AM  

congrats winners :)

I might have contest at
http://anothercontest.blogspot.com

watch out :D

asmieyra November 18, 2009 at 5:08 PM  

sukanyer....tq yer sis

Miela77 November 18, 2009 at 6:35 PM  

zai kulim...shopping cepat..next week br pos

Ibu Kimie & Balqis... Tahniah..meh shopping cpt..

Sherry..will join eh...

Asmieyra.. ko mmg bertuah..k.iela selalu berfikir cik kak nie slalu menang cabutan..bila sendiri wat baru tau..rupanya ko ada baca ayat guna-guna nieh..wkakakakaak..gurau je weh..

Borang Pesanan

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Followers

Updated by SyamilaDesign! 2010

Back to TOP