Syurga Membeli Belah Anda...Termurah Di Pasaran
"Share With Me Because I Care"

Status Miela77 Online Shoppe

Assalamualaikum & Salam 1Malaysia..

Terima kasih kerana menyokong Miela77 Online Shoppe (MOS). Selain di blogshop ni, sudi2 jengah page fb Miela77 Online Shoppe or FB Miela Muhamad Riza.

Para pelanggan sila rujuk Corat Coret MOS disebelah kanan panel sebelum membuat pesanan.

Program Droshipper dibuka semula.

MOS telah mencipta Group FB Khas utk semua Dropshipper MOS bg memudahkan kita berurusan dan mengenal pasti produk terkini. MOS akan invite semua dropshipper aktif ke dalam group tersebut.

Kepada pelanggan, sila cek status stok semasa memesan ( Kini MOS ada 3 jenis stok. Ready Stock/On Demand Stock & Preorder Stock).

Ready Stock - Sedia ada ditangan, On Demand Stock - Once dpt order br saya amik stock dkt supplier, Preorder Stock - Stock akan sampai ikut tarikh tertentu.

Sila alert 3 jenis stok ni ye sebelum memesan.

Digalakkan mengisi borang pesanan yang terdapat dibahagian bawah skrin.

Kesihatan kurang baik akhir2 ini (Disebabkan SLE yg kerap menyerang). Penghantaran mungkin mengalami kelewatan sedikit. Harap bersabar ye.

Updated 07.10.2014


MOSB - COOLABABY ONE SIZE SNAP BUTTON WITH COLOR BUTTON AND LEAKGUARD - STOCK READY

>> Tuesday, January 4, 2011

Inovasi terkini dari Coolababy..dengan butang berwarna dan leakguard..cantik dan yang pasti original..

NEW COOLABABY ONE SIZE SNAP BUTTON WITH COLOR BUTTON AND LEAKGUARD


Product Info: 

1 cd comes with 2 microfiber insert.
Outer - Plain PUL, Inner - Microfleence, Insert - Microfiber 4layer
Cutting bigger than before with leakguard to prevent leaking.
...Suit from New Born till 3year.

Mari dapatkan dengan segera..
HARGA - RM30/pcs .

KINI HANYA 

RM25/PC
tidak termasuk pos.

Available Stock:
Sky Blue = 4 pc 
Light Blue = 3 pc
Green = 1 pc
Pink = 1 pc 
White = 2 pc

SOLD OUT : OTHERS COLOR

UPDATED 3.11.14
Dapatkan segera hari ini..

4 comments:

Anamarza January 5, 2011 at 4:29 AM  

Salam, nak tanya cd Coolababy dyeable bamboo charcoal tu tak de fungsi leakguard ker..

Miela77 January 7, 2011 at 5:38 AM  

Anamarza...sori lwt reply..so far coolababy br upgrade 2 jenis je iaitu coolababy printed dan coolababy new color button..masa kedepan x pasti g..hehehehe...x minat nak cuba ke?

Anamarza January 8, 2011 at 1:24 AM  

Memang nak beli CD tuk baby nanti tgh2 survey2 CD la ni...Planning nak cuba CD bamboo plak, klau ade fungsi leakguard utk CD bamboo tu lg bagus, tapi tgk pada gambar CD coolababy yg kat atas tu nampak kemas dari coolababy yg lama, klau yg velcro ade leakguard tak?

Miela77 January 8, 2011 at 5:19 AM  

Anamarza...so far baru snap button je ada leakguard...tp klu coolababy printed velcro pun ada leakguard gak..

Borang Pesanan

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Followers

Updated by SyamilaDesign! 2010

Back to TOP